Nordjyllands Historiske Museum

 
Nordjyllands Historiske Museum arbejder med forskning, indsamling, dokumentation, bevaring og formidling af lokal- og kulturhistorie i Aalborg, Mariagerfjord, Rebild og Jammerbugt Kommuner.
På 14 udstillingssteder præsenterer vi dig for "Nærværende Historie"
 

Nordjyllands Historiske Museum • Algade 48 • 9000 Aalborg • Tlf. +45 9931 7400

Velkommen til udgravningen på Budolfi Plads

Budolfi Plads

Budolfi Hus er revet ned, og nu er bygherren NCC i gang med at klargøre Budolfi Plads til et nyt spændende rekreativt område i Aalborg midtby. Sideløbende hermed er vores arkæologer i gang med at sikre, at vores fælles fortid ikke går tabt under anlægsarbejdet, og der er ingen tvivl om, at der løbende vil dukke spændende fund op af mulden.

Dem vil vi gerne dele med hele byen og derfor har vi blandt andet indsat dette specielle afsnit på udgravningen på Budolfi Plads her på hjemmesiden. I menuen til højre kan du klikke ind og læse mere om Budolfi Plads gennem tiderne, om den nuværende udgravning og de spændende fund, der vil dukke op af jorden.

Vi har også en knap, der hedder arrangementer, og her kan du læse mere om, hvornår vi viser fund frem og udstiller nogle af dem på Aalborg Historiske Museum. Af sikkerhedshensyn kan vi ikke invitere publikum ind på selve pladsen, men både fund og publikum vil befinde sig både tørt og godt på museet lige over for byggepladsen.

Måske har du også lyst til at følge os på facebook? Så er det på siderne
www.facebook.com/AalborgHistoriskeMuseum 
www.facebook.com/nordjyllandshistoriskemuseum

God fornøjelse

 

Nordjyllands Historiske Museum, Algade 48, 9000 Aalborg

 

 

Tlf. 99 31 74 00 - Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

CVR 23035855 - EAN 5798003745701

 

Copyright (C) 2010 MS.