Nordjyllands Historiske Museum

 
Nordjyllands Historiske Museum arbejder med forskning, indsamling, dokumentation, bevaring og formidling af lokal- og kulturhistorie i Aalborg, Mariagerfjord, Rebild og Jammerbugt Kommuner.
På 14 udstillingssteder præsenterer vi dig for "Nærværende Historie"
 

Nordjyllands Historiske Museum • Algade 48 • 9000 Aalborg • Tlf. +45 9931 7400

Årskort til Nordjyllands Historiske Museum

Lækkerbisken for årskortholdere

Nu er der endnu en god grund til at investere i et årskort til Nordjyllands Historiske Museum. Udover fri entre for 2 personer på 12 afdelinger i et helt år – og ti pct. rabat i museumsbutikkerne – får du nu også ti pct. rabat i Café Lindholm på Lindholm Høje Museet.

Læs mere om årskort og fordele her

 

Kan du holde på en hemmelighed?

Foredrag om REGAN Vest

Tirsdag 3. april kl. 17

Museumsinspektør Ulla Varnke Egeskov fortæller om bunkeren og om det arbejde, Nordjyllands Historiske Museum udfører forskningsmæssigt, formidlingsmæssigt og helt praktisk i forhold til at få REGAN Vest klar til en åbning i 2020.

Læs mere

Historiedetektiverne

Historiedetektiverne

Tolv nordjyske museer, TV2 Nord, Region Nordjylland og DR P4 er gået sammen i jagten på Nordjyllands dygtigste historiedetektiver.

Læs mere

Indgangstunnel REGAN Vest

ER REGAN Vest verdenskulturarv?

Nordjyllands Historiske Museum arbejder på en ansøgning for at få koldkrigsbunkeren REGAN Vest optaget på UNESCOs verdensarvsliste. En optagelse, der kan få stor betydning for ikke bare REGAN Vest, men også Nordjylland som turistdestination.

Læs mere

Vikingen fra Fregerslev

Onsdagsforedrag

Onsdag 28. februar kl. 19.30

Vikingen fra Fregerslev, ved museumsinspektør Merethe Schifter Bagge, Museum Skanderborg.

Læs mere

 

Broderskabet

Torsdagsforedrag

Torsdag 1. marts kl. 19.30

Øl, Ål og Storpolitik - Dansk Havforskning i første del af 1900-tallet. Ved Lektor, dr.phil., Bo Poulsen, Aalborg Universitet.

Læs mere

Karsten Kortbuks Hansen

Podekursus på Boldrup Museum

Onsdag 7. marts kl. 19

Traditionen tro byder vi foråret velkommen på Boldrup Museum med et besøg af Karsten "Kortbuks". Karsten fortæller om podning af frugttræer og hjælper deltagerne med at pode deres egne træer.

Læs mere

Assisi S Francesco

Gudstjeneste i Gråbrødreklosteret

Mandag 26. marts kl. 19

Igen i år afholder studenterpræsterne ved Aalborg Universitet klosterandagt i Gråbrødrekloster Museet. Museet er en stemningsfuld ramme om gudstjenesten, som ledsages af musik.

Læs mere

Ken Ravn arbejder

Bronzestøbning på Fyrkat

Torsdag 29. marts - mandag 2. april kl. 10-16

I påsken arbejder Ken Ravn med bronzestøbning på Vikingegården. Han medbringer også en lille udstilling af genstande og svarer gerne på spørgsmål om bronzearbejde i vikingetiden.

Læs mere

Budolfi Plads overblik udgravning

Det gemte Budolfi Plads

Første etape af udgravningerne på Budolfi Plads i Aalborg er nu afsluttet, og det er ikke uinteressante ting, der er kommet for dagens lys. Blandt andet ændrer et grubehus fra vikingetiden opfattelsen af, hvor byen Aalborg opstod.

Læs mere

Vind med nyhedsbrevet

Tilmeld dig nyhedsbrevet og vind

Hver måned trækker vi lod blandt alle modtagere af vores nyhedsbrev. Vinderen får en gave fra en af vores museumsbutikker. Vil du gerne modtage nyhedsbrevet og være med i lodtrækningen, så kan du tilmelde dig her.

Side 1 ud af 2

 

Nordjyllands Historiske Museum, Algade 48, 9000 Aalborg

 

 

Tlf. 99 31 74 00 - Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

CVR 23035855 - EAN 5798003745701

 

Copyright (C) 2010 MS.