Efterårsferie på Aalborg Historiske Museum

Mysteriet om den forsvundne kagedåse

Mormor havde fundet småkager frem, som det var meningen, at vi alle skulle hygge med her i efterårsferien. Men morfar var lækkersulten, og derfor har mormor gemt kagedåsen med alle de lækre småkager, så morfar ikke kan få fat i dem. Men mormor har desværre glemt, hvor hun har stillet dåsen, og hun har derfor brug for din hjælp til at finde kagedåsen inden morfar.

Hvis du finder dåsen med småkager, får du selvfølgelig lov at smage de lækre sager.

Dato: lørdag 12. oktober til lørdag 19. oktober 2019 kl. 10-17.
Aldersgruppe: Familieaktivitet
Gratis, når entréen er betalt.

Tegnekonkurrence

Har du en kunstnerspire gemt i maven, som bare venter på at komme ud? På Aalborg Historiske Museum kan de mindste deltage i en tegnekonkurrence, hvor man får lov at udfolde sine kreative sider ved at tegne den flotteste tegning af Aalborg.

Konkurrencen foregår i museets udstilling Byen i Billeder, hvor man kan se hvordan rigtige kunstmalere har malet Aalborg gennem de sidste par hundrede år. Her kan blive inspireret til sin tegning, og måske er du den heldige, der vinder en af de fede præmier.

Dato: lørdag 12. oktober til lørdag 19. oktober 2019 kl. 10-17.
Aldersgruppe: ca. 3-10 år.
Gratis, når entréen er betalt.

Rundvisning

Lørdag 19. oktober kan man komme med på en guidet rundvisning på museet. Her kan du høre mange historier og anekdoter fra Aalborgs fascinerende historie, der strækker sig over 1200 år – blandt andet om jernalderkvinden fra Sønderholm, hvis grav kan ses i vores udstilling. Læs mere i kalenderen.

Dato: lørdag 19. oktober kl. 11-12.
Aldersgruppe: 15 år og derover.
Af pladshensyn kræves der billet til rundvisningen, som også dækker entréen. Køb den her.