Hold fødselsdag i manegen

Kniber det med plads til en hel børnefødselsdag derhjemme eller vil du bare gerne slippe for alle forberedelserne? Så tag hele flokken med til Cirkusmuseet i Rold, og giv børnene en uforglemmelig oplevelse.

Vi sørger for en hyggelig og sjov fødselsdag for dit barn og kammeraterne, og det eneste, du som forælder skal tænke på før fødselsdagen, er at samle en flok glade børn.

Til fødselsdagen bliver der brugt masser af energi, hvor børnene leger sig igennem forskellige cirkusdiscipliner. De kan eksempelvis bestå knivkastereksamen og vinde den gyldne pil. De kan være linedansere, jonglere med flowersticks og gå på opdagelse i museets cirkusvogne. Derefter kan børnene sminke sig og give et nummer i cirkusmanegen i Cirkus Miehes gamle 12-kantede ridehus.

Selvom vi arrangerer dagen, så er det vigtigt, at forældrene tager aktiv del i fødselsdagen. Tingene glider bedre, hvis vi har forældrene med som cirkusdirektørassistenter, der deltager i de aktiviteter, der er planlagt.

Praktisk info

  • Uden kage og saftevand er det ikke en rigtig fødselsdag, og Cirkusmuseet sørger for begge dele.
  • Hvis det ønskes, står det forældrene frit for at medbringe yderligere forplejning.
  • Fødselsdagen varer to en halv time, hvor der er rigelig med tid til at opleve cirkuslivet.
  • Arrangementet er for grupper på maks. 28 børn i alderen 7-12 år.
  • Prisen for en børnefødselsdag på Cirkusmuseet er 110 kr. pr. barn – dog minimum 1500 kr. Prisen inkluderer gratis adgang til museet, kage og saftevand samt en lille gave til fødselaren.

Hent en invitation til børnefødselsdag på Cirkusmuseet her