Invitation til vikinger: Fyrkat Vikingemarked 2019

Har du lyst til at være viking ved det årlige vikingemarked på Vikingecenter Fyrkat? Så er det nu, du skal tilmelde dig. Det foregår i området, hvor ringborgen Fyrkat lå, og hvor volden i dag kan ses. Markedet afholdes lørdag 6. og søndag 7. juli, begge dage kl. 10-16.

Igen i år ønsker vi at invitere publikum med til et marked fyldt med håndværk, vikingekamp, dyste og aktiviteter, hvor både vikinger og publikum deltager aktivt.

De foregående år har vikinger og publikum dystet med og mod hinanden for hver deres konge i forskellige vikingediscipliner. Det udvider vi med en viking femkamp konkurrence for voksne og børn, hvor deltagerne dyster i discipliner, der kræver balance, styrke, udholdenhed, smidighed med mere – egenskaber, der kendetegner Fyrkats bedste kæmper.

Vi ønsker et marked med aktiviteter for enhver smag og for store såvel som små. Det er for eksempel bueskydning, vikingkamp, vikingelege, håndværk, foredrag, mjødsmagning, skjaldedyst og meget mere.

Det endelige program for weekenden følger, når fristen for at tilmelde sig som viking udløber 1. maj.

Hvis du ønsker at deltage som viking på vikingemarkedet, skal du udfylde denne tilmeldingsblanketengelsk version finder du her  og sende den til jakob.pedersen@aalborg.dk.

Husk, du er først tilmeldt, når vi har bekræftet din tilmelding.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte museumsformidler Jakob Ljørring Pedersen på jakob.pedersen@aalborg.dk eller på telefon 31 99 06 75. Vi glæder os til at se jer til Fyrkat Vikingemarked 2019.