Jul på museet

Hvert år er der nye julefarver og nyt moderne julepynt overalt i butikkerne, men i julebutikken på Aalborg Historiske Museum satses der anderledes. Her kan du købe den gammeldags og traditionelle julepynt, der bringer minder om den gode, gamle jul.
Lions Club Hals Sophie Hedvig arrangerer igen i år julemarked på Hals Museum. I år afholdes det lørdag 24. november, og der sælges blandt andet hjemmelavet julepynt, kranse og juledekorationer til både ude og inde.
Lørdag 24. november markeres julens komme, når Cirkusmuseet i Rold sammen med Cirkushusets Museumsforening slår dørene op til det årlige julemarked i det gamle ridehus.
Søndag 25. november skues der op for julestemningen i Møllehistorisk Samling i Hadsund. Her holder vi ekstraordinært juleåbent i samarbejde med Havnø Mølles Venner. Her kan du tælle møllenisser, kværne mel og bage pebernødder.
Den 2. december kl. 13-16 – første søndag i advent – er det atter tid til den populære julehyggedag for hele familien på Boldrup Museum. Kom og vær med til at finde julenissen, så han kan få sin julegrød.
For 23. år i træk fejrer vikingerne på Fyrkat jul på vikingegården med et hyggeligt vintersolhvervsmarked. Det sker lørdag 8. december.