Kontakt

Leder du efter en bestemt medarbejder eller fagperson, så finder du alle museets ansatte her
Nordjyllands Historiske Museum er egentlig 14 forskellige museer. Her kan du finde adresser til alle vores udstillingsteder.

Presse

Er du fra pressen, er du velkommen til at kontakte kommunikationschef Helle Nørgaard. Telefon: + 45 25 19 74 08 Mail: helle.noergaard@aalborg.dk
Har du en gammel genstand med en god historie, eller har du fundet noget med metaldetektor, så tager vi gerne imod genstanden.
Har du fundet genstande i jorden med metaldetektor eller i forbindelse med anlægsarbejde og lignende, så kan det være danefæ eller have anden kulturhistorisk værdi.
Nordjyllands Historiske Museum fungerer som konsulent i forbindelse med udpegelse af bevaringsværdige gravminder på danske kirkegårde. Vi hjælper gerne med at gennemgå kirkegårdens gravminder og vejleder i, hvordan gravminderegistreringer gribes an.
Inden du skal bygge, skal du være opmærksom på, om der kan være fortidsminder på netop den grund, hvor du skal i gang. Men hvad er et fortidsminde? Og hvordan foregår samarbejdet med museet, og hvem betaler arkæologens arbejde?