Bilkort

DKK 45,00

Hvem husker ikke det klassiske spil med bilkort, hvor der konkureres om, hvem der har den bedste model i bilernes forskellige kategorier. Hvilken model har mon den bedste acceleration, den højeste topfart, vægt etc.?

Kortene fra Oldtimer fås i flere varianter med hhv. sportsvogne, gamle automobiler, motorcykler, toge og traktorer.

Ryd

Beskrivelse

Hvem husker ikke det klassiske spil med bilkort, hvor der konkurreres om, hvem der har den bedste model i bilernes forskellige kategorier. Hvilken model har mon den bedste acceleration, den højeste topfart, vægt etc.?

Sådan spiller du: Bunken med bilkortene blandes og fordeles mellem spillerne, som lægger deres kort i en bunke med billedsiden nedad. Hver spiller trækker derefter det øverste kort fra sin bunke, og spilleren, der har udspillet, vælger en kategori, hvor han eller hun regner med, at kortet er stærkest. Hvem sidder for eksempel med den bil, der har den hurtigste acceleration eller højeste topfart?

Den spiller, der har det bedste kort, vinder alle de trukne kort, og kan lægge dem nederst i sin egen bunke og spiller ud til næste stik. Den, som til sidst har alle kortene, har vundet.

Kortene fra Oldtimer fås i flere varianter med sportsvogne, gamle automobiler, motorcykler, toge og traktorer.

Du kunne også være interesseret i...