Det brune Aalborg

DKK 99,00

Aalborg er brunt, og de brune værtshuse er Aalborg. Dette er bogen om nogle af Aalborgs allerbedste brune værtshuse, men også et monoment over de mange skønne stamgæster og deres vidunderlige historier, som lever i ånden og i røgen fra stamværtshuset.

Ikke på lager

Kategorier: ,

Beskrivelse

Aalborg er brunt, og de brune værtshuse er Aalborg.

Dette er bogen om nogle af Aalborgs allerbedste brune værtshuse, men også et monoment over de mange skønne stamgæster og deres vidunderlige historier, som lever i ånden og i røgen fra stamværtshuset.

Aalborgs brune værtshuse er et tempel for god historiefortælling, socialt samvær, godt gammeldags kammeratskab og fællesskab. Ikke så meget pis. Bare lige på og hårdt; en kold eller to fra kassen, lige ned i løgneren og en 20’er i jukeboksen.

Værtshuse er socialt fællesskab og sammenhold. Her fejrer man sine sejre, planlægger de næste og trøster sig selv, når livet går skævt. Men det kan også gå galt, når der går for meget druk i den. Derfor har vi (forfatterne) valgt, at overskuddet fra bogen skal gå til at hjælpe de socialt udsatte og mennesker med misbrug., der kommer på Aalborgs sociale værested Cafe Parasollen.

Du kunne også være interesseret i...